Play Steptoe and Son GamesContact Us about anything do to with Steptoe and Son

Problems Logging In

Please let us know if there are any other discussion categories you want included on this forum, or is there something else you would like to see included on this website ?

Moderators: Archie, Dirty Old Yank, PhilGlass

Problems Logging In

Postby Archie » Mon Aug 17, 2009 2:36 pm

Over the weekend I tried several times to log into the forum only to be sent to a blank page with some error code :x

Has anyone else had this problem recently :?:
Eeh I wanna see the Nudes of 1964
User avatar
Archie
 
Posts: 970
Joined: Tue Mar 07, 2006 4:40 pm
Location: Largs Ayrshire Coast

Postby PhilGlass » Tue Aug 18, 2009 2:12 pm

Hi mate.

I've not had trouble logging onto the forum but I have had problems getting onto the site, getting what it says is an ECI error or something like that.

I alreted Bob of the problem. I thought it was just my stupid computer (she is very tempremental). What error have you been getting?
"What do I want to go and see a film about Lesbians for?"
User avatar
PhilGlass
 
Posts: 1124
Joined: Thu Mar 20, 2008 1:41 pm
Location: Down the football club pulling a stripper!

Postby Archie » Tue Aug 18, 2009 3:34 pm

Yeah it sounds like the same thing - it seems all right now though :)
Eeh I wanna see the Nudes of 1964
User avatar
Archie
 
Posts: 970
Joined: Tue Mar 07, 2006 4:40 pm
Location: Largs Ayrshire Coast

Postby Karl » Sun Jan 10, 2010 4:50 pm

Archie wrote:Yeah it sounds like the same thing - it seems all right now though :)


message for admin,i'm having major problems with this "CGI Error" as i try to browse the forums 1 out of 2 times i click on various topics this is happening...HELP!!
"The only thing worth 'avin is that porcelain group on the mantlepiece behind your elbow......." "'Aint you got any woodbines?.. "
Karl
 
Posts: 164
Joined: Sat Jan 09, 2010 10:11 am
Location: "the Skinners Arms"

Postby PhilGlass » Tue Jan 12, 2010 1:08 pm

I have been getting that too Karl... just a glitch somewhere I should imagine.

I just hit reload several times and it brings the page up. Bleedin' internet!!
"What do I want to go and see a film about Lesbians for?"
User avatar
PhilGlass
 
Posts: 1124
Joined: Thu Mar 20, 2008 1:41 pm
Location: Down the football club pulling a stripper!

Postby Karl » Wed Jan 13, 2010 7:54 pm

Thanks Phil,the problem seems to have gone now,i'm browsing the site & posting ok at the moment............. :D
"The only thing worth 'avin is that porcelain group on the mantlepiece behind your elbow......." "'Aint you got any woodbines?.. "
Karl
 
Posts: 164
Joined: Sat Jan 09, 2010 10:11 am
Location: "the Skinners Arms"

Postby bob » Fri Jan 15, 2010 6:10 pm

Hi Guys

I wasn't ignoring you ...... honest I've just been away.

The CGI problem occurs is the website server and/or your internet service is running slow.

If there is a lot of traffic on the server or if their is a problem on ot this can cuase the problem, likewise if your pc is running or your ISP has a lot of traffic the problem can occur.

I will delete some older postings which should make the database smaller and therefore quicker, but this won't prevent the error occasionaly happening in the future.

Please keep me updated with any problem you encounter.

Bob
User avatar
bob
Site Admin
 
Posts: 991
Joined: Fri Feb 17, 2006 12:04 pm
Location: Bradwell on Sea, Essex


Return to What do you want ?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

 

 

Testing